Výjezdní zasedání výboru klubu důchodců dne 17.června 2022

Šest členů výboru spolu s ředitelkou Pečovatelské služby Ing. Kuklovou a zastupitelem panem Kuklou navštívilo spřátelený klub důchodců a Pečovatelskou službu na Praze 5 – Chodově. Už po uvítání všechny okouzlily úžasné Moravské koláče podávané ke kávě.
Chybu neměl ani připravený program, ve kterém došlo k příjemnému setkání s Marthou Eleftriadu, na kterou navázal pan Zdeněk Vrba, rozhlasový komentátor. Hlavní program zahájila skupina The Geront Shadows, která si vysloužila nadšený potlesk. Martha Eleftriadu divákům nejen zazpívala, ale učila je i řecké tance. Petra Černocká zahájila své vystoupení Saxanou – to už si všichni notovali spolu s ní. Posledním číslem byla dechovka Květovanka, která program v parku ukončila.
Společného setkání se zúčastnili kromě pracovníků Pečovatelské služby i zástupci Prahy 15. Kluby si vyměnily zkušenosti z práce. Trochu jsme „Pražákům“ záviděli příjemné prostředí s parkem, ve kterém byly lavičky vybaveny posilovacím zařízením. Nabiti zážitky jsme se vrátili domů.