Pozvánka na 22.11.2021 do knihovny

Dobrý den, 

ráda bych Vás pozvala na naši přednášku na téma „Péče o člověka s demencí“. Tématy bude demence, změna v chování a komunikace u člověka s demencí a další. Přednáškou bude provádět ředitelka naší organizace Veronika Maslíková. Budu ráda, pokud budete o akci informovat. V případě potřeby Vám mohu ještě doručit tištěný leták. 

Přednáška se bude konat v prostorách Městské knihovny KH dne 22.11.2021. 

Zároveň bych Vám ráda představila sebe, jako koordinátora pro okres Kutná Hora. Naší hlavní činností je pomoc a poradenství pečujícím (zejména těm, kteří pečují o své blízké s demencí) a seniorům. V Kutné Hoře pořádáme pravidelné svépomocné skupiny pro pečující a přednášky týkající se péče o blízké. Dále nabízíme poradenství v různých formách. Po domluvě se Středočeským krajem jsme službu nedávno registrovali jako sociální službu odborného sociálního poradenství. Zřizujeme prostory pro ambulantní poradenství a nabídku terénního poradenství. Máme k dispozici multidisciplinární tým, jehož součástí je kromě sociálních pracovníků také neurolog, psycholog, právník, výživový specialista, zdravotní sestra a duchovní. Všechny naše služby jsou ZDARMA.

S vedením města Kutná Hora spolupracujeme. Rozhodli jsme se ovšem oslovit i další organizace, a nabídnout poradenství pro občany, kteří pečují o své blízké. Naší doménou jsou poruchy paměti a demence, ale poradenství můžeme poskytnout i všem seniorům a pečujícím, kteří řeší běžné praktické věci s péči spojené. Pomoc bychom rádi nabídli všude, kde je třeba. Bohužel se často dostaneme k lidem, kde nastal stav vyčerpání či syndrom vyhoření.

Petra Kabrielová | Koordinátor

E: kutnahora@dementia.cz    

M: +420 605 484 824

W: www.dementia.cz

pozvánka na 22.11.2021 dementia

plakát dementia

letáček dementia